Service & Reparation

En bilverkstad för din bil

Vi återkommer till dig inom 48 timmar.

Nu kanman boka tid online, direkt via bokamera appen!

Vi servar &  reparerar alla bilmärke, nya som gamla oavsett ålder!


Vår bilverkstad är en aukoriserad verkstad och utför alla typer av service och bilreparations arbeten  på personbilar,släpvagn och lätta transportbilar (inkl.husbilar), nya som gamla oavsätt bilmärke genom att vara en certifierad Autoexperten verkstad.


Vid service och reparationer kontrollerar vi vad tillverkaren rekommenderar för eventuella mil eller tidsanpassade tillägg, vilket innebär att du bibehåller din eventuella fabriksgarantier. Efter anpassad service stämplar vi serviceplanen och skriver in genomförda åtgärder.


Vi servar och reparerar alla typer av fordon under 4 ton, det vill säga allt från mopelbilar till lätta transportbilar och vi har allt som krävs för att göra dettai vissa fall kan vi rekommedera annat.


Vår personal har hög känsla för service  och kunskaps nivå  genom fortlöpande utbildningar samt bra verktyg att jobba med, på så vis kan vi hålla en hög kvalité och kundservice.


Vi är lyhörda för vad ni kan ha för upplevelse hos oss och på så vi också utvecklas med er.


Har du fått besiktningsanmärkningar så löser vi det också,  vi kan släcka 2:or som ni fått på  bilen efter att den åtgärdats hos oss.


Vi är specialierade på Mercedes, Audi, VW, Skoda, Seat, Volvo, Saab, och har förkärlek för andra europeiska bilmärken.


Oavsett vad du behöver hjälp med så kan du alltid, kontakta oss för att få hjälp.

1 års Fri vägassistans vid service hos oss!

Vad är en ackrediterad verkstad?


En ackrediterad Autoexperten bilverkstad är en av våra bilverkstäder som aktivt arbetar med kvalitetshöjande åtgärder.


Dessa bilverkstäder följer en genomarbetad kvalitetsplan som säkerställer att du som kund alltid får rätt information gällande dig och din bil och ett korrekt bemötande i samband med ditt verkstadsbesök.


 


Hur vet jag att jag kan lita på en ackrediterad Autoexperten bilverkstad?


Autoexperten har ett samarbete med den oberoende branschorganisationen Kontrollerad Bilverkstad (KBV)som byggts upp av verkstadsbranschen tillsammans med Konsumentverket, Bilprovningen och bilförsäkringsbolagen.


KBV gör en årlig revision av alla ackrediterade Autoexperten bilverkstäder för att kontrollera att de följer den fastställda kvalitetsplanen och uppfyller villkoren för att få kalla sig ackrediterade.


När du ser symbolen för en ackrediterad bilverkstad ser du symbolen för ökad trygghet.


Du kan läsa mer på kbv.nu.


Vad är kontrollerad bilverkstad? klicka på filmen nedan:

För dig som hellre är på vägen än i verkstaden

En bilverkstad för din bil

Varför har du en bil? Kanske är det helt enkelt praktiskt nödvändigt för att kunna köra barnen till fotbolls- och konståkningsträning. Kanske bor din mamma inte i samma stad som du. Kanske är du entusiast och har fler amerikanare än du hinner köra.

Gemensamt för alla bilägare är så klart en önskan om att bilen ska fungera. Autoexperten bilverkstad tillgodoser alla era behov och här är några av skälen till att du ska välja oss.

Vägassistansförsäkring
När du servar bilen hos oss får du alltid 12 månaders fri assistansförsäkring. Skulle du få stopp eller punktering på bilen får du om möjligt assistans på plats. Annars bärgar vi ditt fordon till närmaste Autoexperten Verkstad och hjälper dig om så behövs med hyrbil, övernattning eller hemresa.

Förutsättningen är att fordonet väger högst 3,5 ton, inte har fler än nio säten, inte är äldre än 20 år och har gått högst 30 000 mil.

Dela upp betalningen
Med vårt Autoexpertenkort kan du dela upp din betalning på upp till 24 månader – utan vare sig ränta eller årsavgift. Kortet är inte knutet till något kreditkort och du kan välja mellan engångskredit eller att söka en större kredit för fler inköp. Du ansöker om kortet här på vår webbplats.

Intakt nybilsgaranti
Autoexpertens verkstäder är så kallade allbilsverkstäder. Autoexperten reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner, vilket inte påverkar din nybilsgaranti.

Utbildad personal
Våra fordonsmekaniker utbildas kontinuerligt för att kunna vara uppdaterade på nya bilmodeller, tekniker, verktyg och tillbehör. Din bil är i trygga händer när du lämnar den hos en Autoexperten Verkstad!

Korrekt bemötande
Alla våra verkstäder följer Konsumentverkets riktlinjer så även du som kund är i trygga händer hos Autoexperten!

Dessutom har du:

Alltid nära till oss. Vi har ca 430 verkstäder över hela landet, använd menyn här ovan för att hitta din närmsta bilverkstad.

Tre års funktionsgaranti på reservdelar. Våra reservdelar håller motsvarande originalkvalitet eller bättre och omfattas av EUs förordning (1400/202/EG) 

Koll på vad det kostar 
Hos en bilverkstad ansluten till Autoexperten Verkstad får du alltid ett skriftligt kostnadsförslag. Skulle verkstaden upptäcka ytterligare saker som behöver åtgärdas utöver det ni har kommit överens om så kontaktar de dig innan de utför reparationen. Dessutom för de protokoll så det finns en komplett service- och reparationshistorik på din bil.

Garanterad miljöhänsyn
En Autoexperten Verkstad tar, med hjälp av miljöcertifierade underleverantörer, hand om allt miljöfarligt avfall på ett godkänt sätt. Läs vår miljöpolicy.