Verkstad & Service

Vi återkommer till dig inom 48 timmar.

Vad är kontrollerad bilverkstad? klicka på filmen nedan:

Vad är en ackrediterad verkstad?


En ackrediterad Autoexperten bilverkstad är en av våra bilverkstäder som aktivt arbetar med kvalitetshöjande åtgärder.


Dessa bilverkstäder följer en genomarbetad kvalitetsplan som säkerställer att du som kund alltid får rätt information gällande dig och din bil och ett korrekt bemötande i samband med ditt verkstadsbesök.


 


Hur vet jag att jag kan lita på en ackrediterad Autoexperten bilverkstad?


Autoexperten har ett samarbete med den oberoende branschorganisationen Kontrollerad Bilverkstad (KBV)som byggts upp av verkstadsbranschen tillsammans med Konsumentverket, Bilprovningen och bilförsäkringsbolagen.


KBV gör en årlig revision av alla ackrediterade Autoexperten bilverkstäder för att kontrollera att de följer den fastställda kvalitetsplanen och uppfyller villkoren för att få kalla sig ackrediterade.


När du ser symbolen för en ackrediterad bilverkstad ser du symbolen för ökad trygghet.


Du kan läsa mer på kbv.nu.


1 års Fri vägassistans vid service hos oss!

Vi servar & reparerar alla bilmärke, oavsett ålder!


Vår bilverkstad är en aukoriserad verkstad och utför alla typer av service och bilreparations arbeten  på personbilar och lätta transportbilar (inkl.husbilar), nya som gamla oavsätt bilmärke genom att vara en certifierad Autoexperten verkstad.


Vid service och reparationer kontrollerar vi vad tillverkaren rekommenderar för eventuella mil eller tidsanpassade tillägg, vilket innebär att du bibehåller din eventuella fabriksgarantier. Efter anpassad service stämplar vi serviceplanen och skriver in genomförda åtgärder.


Vi servar och reparerar alla typer av fordon under 5 ton, det vill säga allt från mopelbilar till lätta transportbilar och vi har allt som krävs för att göra detta

i vissa fall kan vi rekommedera annat.


Vår personal har hög känsla för service  och kunskaps nivå  genom fortlöpande utbildningar samt bra verktyg att jobba med, på så vis kan vi hålla en hög kvalité och kundservice.

Vi är lyhörda för vad ni kan ha för upplevelse hos oss och på så vi också utvecklas med er.


Har du fått besiktningsanmärkningar så löser vi det också,  vi kan släcka 2:or som ni fått på  bilen efter att den åtgärdats hos oss.


Vi är specialierade på Audi,VW,Skoda ,Volvo,Saab,  och har förkärlek för andra europeiska bilmärken.

Vi är auktoriserade för Gtechniq Detail Center och installatör avJohnson solfimer.

Oavsett vad du behöver hjälp med så kan du alltid, kontakta oss för att få hjälp.

På väg till oss?


Här finns vi :

LEVERANS


Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR


Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

Följ Autodena på sociala medier


 

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT


Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

© Copyright. Autodena

Email: info@autodena.se

Telefon: +46 (0)O35-7109998

Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera